Pouet
   
 
 
     
 
 
       
Le Mot du Président
 
Het is met genoegen dat ik u, als voorzitter van de club Lienne Cyclo Lierneux, op onze website begroet.
Onze club is gesticht in 1992 door enkele gepassioneerden van het "petite reine", na een voorstel van onze vriend Victor MAESEN. De club had als doel het fietsgebeuren de laten ontdekken. Zeer snel hebben andere fietsers zich bij hen aangesloten.
In 1993 werd besloten aan te sluiten bij de Belgische Federatie van het Wielertoerisme, en vrij snel hebben wij de slogan van deze federatie onderschreven : FIETS, VRIJHEID en KWALITEIT, DIT IS ONZE PRIORITEIT !.
In 1994 is een MTB-afdeling de wegfietsers komen vergezellen. Op deze manier konden wij een bijkomende keuze aanbieden aan zij die verzot zijn op de fiets. Dit jaar telt onze club een zestigtal leden en sympatisanten.
 
Ik hoop dat u met deze enkele lijnen onze club een beetje beter hebt leren kennen. Het is dan ook met plezier dat ik u zou willen ontmoeten op ons evenement van einde juni. U vindt een beschrijving van dit evenement verder op onze website.
Tot binnenkort en ik wens u een aangenaam fietsseizoen.
Joseph FRERES
 

Volgende tochten op weg
    Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in /customers/f/e/0/liennecyclo.be/httpd.www/main.php:126 Stack trace: #0 {main} thrown in /customers/f/e/0/liennecyclo.be/httpd.www/main.php on line 126